Harta site-ului
Ajutor
Afacere plăcut mirositoare !!!
Afacere plăcut mirositoare !!!

Întreprinderea „ELIT AROM”  SRL  își desfășoară activitatea în cadrul Incubatorului de Afacere din Raionul Dubăsari și are ca domeniu de activitate fabricarea odorizantelor pentru automobile pe baza uleiurilor esențiale naturale cu o gama largă de arome.  Tehnologia de fabricare este prima în Moldova și constă în ambalarea compozitului de parfumuri naturale în fiolă specială prin utilizarea echipamentului special conceput pentru formarea -  umplerea – etanșarea blisterului cu fiole.  Misiunea companiei este protejarea sănătății  omului și a mediului înconjurător prin oferirea de bunuri accesibile, pe bază de materie primă ecologică.
În luna decembrie 2018 compania a accesat Programul-pilot „Femei în afaceri”, sprijinul oferit de Uniunea Europeană, care oferă granturi nerambursabile, gestionat de ODIMM.  Cu ajutorul acestui grant s-a procurat echipament pentru extinderea și automatizarea procesului de producție, ceea ce va conduce la reducerea costului de producere, asigurînd astfel un preț competetiv pe piață și obținerea profitului.
Compania “ELIT AROM” SRL  a dezvoltat un produs unic exepțional cu o aromă bogată, distinctă, persistentă, care oferă un sentiment de încredere, optimist și bucurie de viață.  Produsul este creat cu pasiune și multă muncă, sunt concepute pentru a răspunde chiar și celor mai exigente gusturi. Cel mai mare avantaj al uleiurilor esențiale naturale este că produc nu doar plăcerea, dar și o stare de bine și emoții pozitive pentru toată ziua. Antreprenorul a găsit soluția de a oferi un strop de prospețime cu arome deosebite ce le oferă  un aer proaspăt în călătorie cu automobilul.
 
 
 

                                                                                              Administrator  IP IARD     Sandu Galina       

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Afacere plăcut mirositoare !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta